MENU
Předkrm
Hovězí tatarák, šalotka, kikkoman, tekutý žloutek, lanýžový olej, topinky. 165,-
Kozí sýr v bylinkové krustě, červená řepa, kváskový chips. 135,-
Polévka
Silný hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou. 95,-
Hlavní chod
Steak z pravé svíčkové, celerové pyré, restovaná zelenina, pepřová omáčka. 690,-
Pomalu dušený hovězí ořech na ginu, naložená hruška se šafránem, flambované bramborové noky, švestkové demi glace. 365,-
Vepřová panenka, smetanový pórek, restované brambory, pepřová omáčka. 325,-
Farmářský guláš, houskový knedlík, cibulka. 295,-
Caesar salát s kuřecím masem, parmazán a krutony. 285,-
Vepřový řízek z krkovice / kuřecí, máslová bramborová kaše. 195,-
Dezert
Čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou. 145,-
Denní nabídka dezertů z vitrínky.