Menu 14. - 16. 3. 2025
Předkrm
Hovězí tatarák, šalotka, kikkoman, tekutý žloutek, lanýžový olej, topinky. 165,-
Hovězí jazyk, křenová espuma, červená řepa. 135,-
Polévka
Silný hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou. 85,-
Zelná s klobásou, kváskový chléb. 85,-
Hlavní chod
Steak z hovězí veverky, gratinované brambory, dýňové pyré, pepřová omáčka. 540,-
Hovězí líčka na červeném víně, restovaná zelenina, houby, máslová bramborová kaše. 335,-
Pomalu dušený hovězí ořech na ginu, naložená hruška se šafránem, flambované bramborové noky, švestkové demi glace. 385,-
Grilovaný jelení hřbet, pyré z bílé cibule, noky, rybízové demi glace. 425,-
Pošírovaná kančí plec, šípková omáčka, variace houskového a karlovarského knedlíku. 285,-
Vepřová panenka sous vide, grenaille, lanýžové demi glace. 345,-
Vepřový řízek z krkovice / kuřecí/, máslová bramborová kaše. 195,-
Kuřecí curry s kokosovým mlékem, jasmínová rýže, koriandr. 225,-
Listy salátu, gratinovaný kozí sýr, ořechový griliáš, bylinkový toust. 250,-
Dezert
Pomerančové Crème brûlée. 125,-
Čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou. 125,-
Denní nabídka dezertů z vitrínky.