Velikonoční menu 2024

Předkrm

Hovězí tatarák, topinky, česnek, konfitovaný žloutek.

Jehněčí ravioly s medvědím česnekem, ricotta, máslová omáčka.

 

Polévka

Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou

Bramborový krém s medvědím česnekem, creme fraishe, krutony

 

Hlavní chod

 

Jehněčí hřbet, celerové pyré, restované brambory se slaninou, kroketa z hovězího konfitu, pepřová omáčka

Dušená jehněčí kýta na bylinkách, listový špenát, konfitovaný česnek, máslová bramborová kaše.

Jehněčí ravioly s medvědím česnekem, ricotta, máslová omáčka.

Filet ze sivena na másle, pastyňákové pyré, jarní zelenina.

Kuřecí roláda s kopřivovou nádivkou, kořenová zelenina, tymiánová omáčka.

Tagliatelle s medvědím česnekem a parmazánem.

Caesar salát s kuřecím supreme, parmazán, krutony.

Hovězí líčka na červeném víně, restovaná zelenina, houby, máslová bramborová kaše. 

Vepřový řízek z krkovice / kuřecí, máslová bramborová kaše.