Velikonoční menu 2024
Předkrm
Hovězí tatarák, topinky, česnek, konfitovaný žloutek.
Jehněčí ravioly s medvědím česnekem, ricotta, máslová omáčka.
Polévka
Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
Bramborový krém s medvědím česnekem, creme fraishe, krutony
Hlavní chod
Jehněčí hřbet, celerové pyré, restované brambory se slaninou, kroketa z hovězího konfitu, pepřová omáčka
Dušená jehněčí kýta na bylinkách, listový špenát, konfitovaný česnek, máslová bramborová kaše.
Jehněčí ravioly s medvědím česnekem, ricotta, máslová omáčka.
Filet ze sivena na másle, pastyňákové pyré, jarní zelenina.
Kuřecí roláda s kopřivovou nádivkou, kořenová zelenina, tymiánová omáčka.
Tagliatelle s medvědím česnekem a parmazánem.
Caesar salát s kuřecím supreme, parmazán, krutony.
Hovězí líčka na červeném víně, restovaná zelenina, houby, máslová bramborová kaše.
Vepřový řízek z krkovice / kuřecí, máslová bramborová kaše.